Jeg smaker på livet!

Denne dama nyter hvert sekund!

God kveld!

Sansene mine har våknet opp fra en lang dvale, og jeg legger merke til så mye rart. Lyset ute føles skarpere, og jeg lytter på lyder som jeg ikke la merke til før. Luktene er sterkere, og smakene er fyldigere. Jeg har våknet. Følelsene mine er sterke, og jeg snakker på inn og ut pust. Tårene triller ofte av glede, og ønsket om at dette skal fortsette er veldig sterkt. Det skremmer meg å tenke på hvilken effekt ulike medisiner kan ha. Og jeg ønsker meg ikke tilbake til en slik hverdag. Ja, jeg har mer smerter i hverdagen nå. Men gleden over livet, er så mye større og sterkere!

Jeg tar inn alle inntrykkene helt på nytt!

Skadene inni meg, har trengt hjelp til å gro. Så medisinen har nok vært nødvendig. Men nå føler jeg meg klar til å omfavne livet mer, og klare meg uten antidepressive medisiner. Jeg vet at der kan komme tøffe tak, men det skal jeg komme meg gjennom. Vi har en fin dialog om det her hjemme, og vi er klare for å teste ut hverdagen på nytt. Jeg må jo lære meg å håndtere følelsene på nytt. Og regulere energien min litt bedre. Mine utfordringer har ikke forsvunnet. Det er jeg smertelig klar over. Men heldigvis jobber man seg sterkere, og nå kan jeg takle livet mitt bedre.

Det er aldri for sent å ta tilbake kontrollen!

Det er magisk å kjenne på følelser. Bli så glad at man gråter en skvett. Juble fordi man faktisk mestrer en oppgave. Våge å være seg selv, og ikke frykte morgendagen. Man kan ikke si at medisiner er dumt, men noen ganger så tar de fra oss mange inntrykk. Det kjenner jeg på nå, og det har fått meg til å tenke mange tanker. Jeg ønsker jo å føle meg levende og våken! Når alle sansene plutselig aktiveres, så blir der masse glede og latter. Tenk så heldig jeg er, som faktisk er sterk nok til å klare meg selv! Det er en seier for meg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg