Jeg står stødig!

Jeg visste veldig godt at der ville komme negative kommentarer her på bloggen i dag. For jeg er ikke likt av alle, og tar valg som noen velger å kritisere. Det kan jeg ikke gjøre så mye med, for jeg ønsker å være meg selv akkurat sånn som jeg faktisk er. Heldigvis står jeg trygt i meg selv, og har tenkt nøye gjennom mine steg. Det er også veldig kjekt å se at der finnes mennesker som gir meg ros også der ute. Når man velger å starte noe for seg selv, så blir der alltid reaksjoner, og til tider ganske hardt munnbruk og usaklige beskyldninger. Det er trist, men noen mennesker klarer ikke å la vær, og sender ut det de ønsker.

For meg så er det viktig å huske på hva min egen intensjon er, og holde et positivt fokus. For jeg vet nemlig at mine valg er gjennomtenkte, og jeg har drøftet det med flere utenom vennekretsen min. Så tusen takk til alle dere som har sendt meg støttende meldinger i dag. De har varmet hjertet mitt veldig. Jeg er nok en person som velger mine egne veier, og som ikke lar meg stoppe av andres negativitet. Men det betyr ikke at jeg er steinhard, og ikke har følelser. Selv om det sårer meg, så gir jeg meg ikke. For det er viktig for meg å kunne være sterk, og stå for det valget som jeg har tatt. Liker du meg ikke, nei da misbruker du din egen tid ved å følge meg.

Jeg ser frem til å jobbe videre med mine prosjekter, og fokuserer på de flotte menneskene som ønsker å være med meg på reisen. Det er de som er viktige for meg nå, og jeg skal gjøre mitt beste for at de neste ukene blir fylt opp av mestring og positiv energi! Å motivere andre mennesker, er en gave. Og jeg er svært takknemlig for at dette nå er en realitet! Så folkens, spre glede og positivitet! Hold negativiteten for deg selv.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg