Jeg stoler på Anne Brith!

Jeg regnet med å få kommentarer dag jeg gikk ut og fortalte at jeg er med i Anne Brith Influencer Program! For når man skal samarbeide med en kjent person, så har vil alltid noen mene et eller annet om det. Det fikk jeg rett i , og jeg har blitt advart ganske mange ganger. Men lar meg ikke provosere av det. Det er ikke verd min energi. Jeg er en voksen dame, og jeg tar egne valg. Og jeg har valgt å stole på Anne Brith, og la henne hjelpe meg det neste året. Og jeg føler meg ivaretatt, sett og respektert av Anne Brith. For meg så er dette en unik mulighet som jeg ønsker å få mest mulig ut av. Så jeg har vurdert dette nøye, og kommet frem til at det er riktig for meg å satse på dette samarbeidet.

Der vil alltid være negative røster der ute. Og jeg vet at janteloven fortsatt står sterkt hos mange kritikere. Men jeg synes egentlig dette bare bekrefter det som jeg allerede visste. Når man stikker hodet frem, så vil alltid noen mislike dine valg. Det kan ikke få ødelegge min vei videre i livet. Jeg er så glad for at sjansen kom, og at jeg nå får verdifull hjelp underveis på min reise. De som ikke liker dette får bare være. Mitt fokus ligger på jobben som Influencer, og nå har jeg det veldig fint. Da går det også fint på hjemmebane fordi mamma har det bra.

Jeg vet hva jeg vil! Og jeg er ikke dum. Selvfølgelig følger jeg med, og passer på meg selv. Det gjør jeg jo alltid samme hvem jeg samarbeider med. Så jeg lar ikke negative røster få ødelegge! Jeg er heldig som har så mange som heier på meg også. Det er noe som jeg virkelig setter pris på , og som gir meg positiv energi i hverdagen min. Nå gleder meg til å fortsette på min reise, og blir en enda bedre Influencer!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen, WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg