Jeg tar sjansen!

God morgen!

Nå er snart januar måned over for denne gang, og det er alltid like deilig å være ferdig med den måneden. Men jeg må likevel si at det har gått ganske bra med meg nå i vinter. Det handler om at jeg har tatt grep, og gjort viktige endringer i livet mitt. Noe som var viktig for meg , og for min familie. Jeg har heldigvis selvinnsikt nok til å se at noe måtte gjøres. Det er jo virkelig kjipt å gjøre de samme feilene om igjen flere ganger. Så nå har jeg klart meg fint, men fikk trøbbel i julen. Sånn ble det, og så lærer man av det også.

Selv man er voksen, så fortsetter man å lære masse om livet. Faktisk så synes jeg livet er spennende for tiden, og det er en veldig fin følelse å kjenne på. Mange muligheter kommer til dem som står på, og jeg har ikke tenkt å gi meg på noen som helst måte. Det er så deilig å være motivert for noe konkret, og faktisk ha tro på sitt eget konsept. Så får tiden vise om magefølelsen min stemmer denne gangen også. Jeg våger i hvert fall å gi det et skikkelig forsøk!

Når andre voksne kritiserer meg, så merker jeg at det fort blir ganske usaklig. Og en del av de som velger å være kritiske, har faktisk ikke noen som helst kjennskap til hvordan denne bransjen faktisk fungerer. Så med tiden så har jeg blitt mer hardhudet, og det påvirker meg ikke så mye. Det er mitt valg, og jeg står godt i det. Dersom jeg går på trynet, ja så har jeg gitt meg selv en verdig sjanse til å nå mine mål. Det er viktig for meg å ikke bli sittende på gjerdet, men heller ta mer styring selv.

Å starte opp med podcast, var min egen ide. Det pratet jeg kun med min mann om, og så har jeg nevnt det for gode venninner. Men selve avgjørelsen tok jeg uten innblanding fra andre. Det er viktig for meg å kjenne et eierskap til det jeg gjør, og da bestemmer jeg helt selv. Jeg har en mentor som jeg kan be om råd fra, men dette var mitt eget valg. Det er nemlig svært viktig for meg å være sterk i meg selv, og ta sjanser på egenhånd.

Det er viktig å ta i mot råd, men noen ganger så velger jeg å lytte til meg selv. Så får jeg heller bare tryne litt da. Det kommer alltid en dag hvor man må takle motstand, og jeg er ikke redd for det. Så mye har livet allerede lært meg. Nå har jeg det veldig bra, og jeg våger å gå all in. Det er stas!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg