JEG TOK ET VALG!

God kveld!

I går så gikk bandet nok en gang gjennom musikken vår, og justerte etter våre ønsker. Sånn er jo prosessen med miksing av musikk. Det går frem og tilbake mellom oss og produsenten, frem til vi er helt fornøyde og skal sende musikken inn til mastring. Dette er en omstendelig prosess som virkelig tar mer tid enn jeg forventet. Og det er en stor tålmodighetsprøve for meg. Jeg ønsker jo at platen min snart skal komme ut til dere. Men vi må være nøye, og være helt sikre på det som skal leveres ut.

Så i går tok en en ganske røff avgjørelse om å “vrake” en av låtene. En låt som vi virkelig har jobbet hardt med å få til, men som vi rett og slett ikke er fornøyde med likevel. Da må jeg lytte til min magefølelse, og være trofast mot de følelsene som jeg kjenner på. Kanskje knekker vi koden på denne låten senere, men på denne platen måtte jeg bare si nei. Rart å faktisk bestemme seg for det, men samtidig en stor lettelse for meg personlig. Nå føler jeg at de 10 låtene som er klare, virkelig gir meg god følelse.

Dette er nervepirrende, og jeg aner jo ikke hvordan responsen blir. Men dere skal vite at både jeg og bandet virkelig gjør vårt aller beste. Så vil resultatet snart komme, og musikken kommer ut til dere på nyåret. Nå har denne platen vært jobbet med i snart 3 hele år. Det er sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. Jeg kjente på mange følelser da vi lyttet til musikken, og tårene sitter så løst. Et emosjonelt øyeblikk for meg, det er helt sikkert. Sjelen min blir brettet ut i musikken min, og jeg blottlegger meg selv.

Nå skal jeg glede meg til tiden som ligger foran meg, og jeg kjenner på en stolthet uansett hvordan det går. Noen mennesker vil mislike musikken, mens andre vil elske den. Sånn er vi jo bare som mennesker. Ulike smak, og det er helt ok. Så lenge jeg vet med meg selv at jeg har gjort mitt aller beste, så skal det holde for min del. Takk for at dere venter tålmodig sammen med meg i denne prosessen her. Vi skal feire når platen endelig kommer ut!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg