Jeg trives på Youtube!

Jeg koser meg veldig på Youtube! Det er spennende å ha sin egen kanal. Der kan jeg produsere eget innhold, og vise andre deler av livet mitt. Jeg har blitt tryggere på filmingen og redigering. Men jeg er fortsatt amatør. Det er veldig kjekt å se at flere kommer til kanalen min, og at filmene blir sett. Det er veldig motiverende for meg. Det er ikke så skummelt for meg å filme lenger. Men jeg må noen ganger ut av komfortsonen. Men det har jeg bare godt av! Så lenge jeg kun publiserer innhold som jeg kan stå inne for, så er det ok.

Jeg har litt forskjellig på min kanal. Der får man komme nærmere innpå livet mitt. Det er ikke så farlig å dele glimt fra en vanlig hverdag. Men jeg skjønner at det ikke er noe alle vil gjøre. For meg så er det kjekt og spennende. Jeg utfordrer meg selv, og må være kreativ. Det er jo tross alt jeg som planlegger, filmer, redigerer, publiserer og markedsfører videoene mine. Det er faktisk mer jobb enn folk tror. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderen, og er stolt over det jeg klarer å få til.

Nå våger jeg å være meg selv. Det betyr at jeg ikke skal skjemmes over det jeg gjør. Selv om en del folk tenker negativt om mine kanaler. Jeg kan ikke ha som mål å blidgjøre alle. Der vil alltid være noen som ikke liker meg. Sånn er livet, og det får bare være. Jeg vil være trofast mot meg selv og min familie. Det er det som betyr aller mest for meg. Nå klarer jeg faktisk å kose meg når jeg filmer. Men jeg tenker en del på hvordan jeg ser ut. Jeg vil gjerne at abonnentene mine skal få bli godt kjent med meg. Da  må de få se meg akkurat slik som jeg er. Så jeg passer på å filme meg uten sminke og sånn også.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg