Jeg våger ikke å fortelle alt!

Er det lov å være optimist på egen vegne, uten å være for selvgod? Kan man si høyt at man har ambisjoner, eller kommer Janteloven og tar meg da? Hvor mye kan man si før det blir for mye? Noen ganger så lurer jeg veldig på hva som er innenfor å skrive her på bloggen. For jeg er en jordnær dame som forsøker å finne sin vei gjennom livet. Og jeg har ikke hatt så mye selvtillit gjennom livet. Noen ganger føler jeg meg derfor ganske så usikker på hva jeg kan si høyt. For jeg vil jo være ydmyk, og er skikkelig takknemlig for alt som skjer rundt meg.

Men jeg føler også at det blir feil dersom man ikke kan si hva man ønsker å oppnå i livet. Vi lever tross alt kun en gang, og vi må bruke den tiden på best mulig måte. Jeg føler på mange måter at store deler av livet mitt ikke ble sånn som det burde vært. Så derfor er jeg svært energisk når det kommer til å skaffe meg en bedre fremtid. Arbeidslysten er tilstede i stor grad, men kroppen holder meg igjen. Inni hodet mitt har jeg klare tanker om hva jeg vil gjøre. Men tror det er lurest å holde det aller meste for meg selv. Sånn er det bare.

Hvorfor har vi ikke “lov” til å si hva vi drømmer om? Vi holder hverandre nede, når vi egentlig burde heie hverandre frem. Er det mulig å tanke litt annerledes snart? Ved å spre positiv energi, så kan vi hjelpe hverandre på en god måte. Det er nemlig lov å ha målsettinger som ingen andre vil ha. Man kan velge sin egen vei. Men da må man altså aller helst ikke si det til noen. For da kommer reaksjonene. For meg så har det noen ganger vært vanskelig å vite alle de uskrevne reglene. Og jeg har gått på noen smeller. Jeg er nemlig en dame som vet hvor hun vil, og det skal ikke stoppes på grunn av andres negativitet.

Jeg deler ikke alt. For jeg vet at da blir det reaksjoner som tar fokuset mitt. Og jeg vil heller fokusere på å gjøre en god jobb hver eneste dag. Da vil ting komme på plass etter hvert, og jeg stresser ikke. Når man skal etablere seg i en ny bransje, så må man jobbe tålmodig over tid. Så derfor bygger jeg et solid fundament for fremtiden. Jeg vet at min åpenhet ikke alltid blir sat pris på. Men jeg er meg. Og jeg våger faktisk å ta plass.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg