Jeg vil ikke fortelle deg hva jeg spiser!

Den siste tiden så har jeg fått en del henvendelser fra dere følgere. Og det setter jeg stor pris på. Mange kommer med gode innspill og ideer til nye innlegg og videoer. Men jeg har fått en del spørsmål om å dele matretter, oppskrifter og lignende på både blogg og Youtube. Det ønsker jeg ikke å dele på min blogg, og jeg skal forsøke å forklare dere hvorfor det er sånn.

Som de aller fleste av dere sikkert vet, så har jeg en spiseforstyrrelse. Det er innenfor diagnosen bulimi, men jeg kaster ikke opp. Jeg unngår å spise i lange perioder, eller overspiser. For meg så er mat vanskelig. Så enkelt, men likevel så komplisert. For jeg er ikke glad i å lage mat, og jeg blir stresset av å lage mat til mange mennesker. For mat trigger meg veldig, og det er mange små ting som blir veldig store.

Jeg ønsker ikke å fortelle til hele internett hva jeg spiser til middag, eller hva jeg unnet meg til kveldsmat i dag. For det påvirker min spiseforstyrrelse når jeg plutselig skal fortelle hele verden hvordan jeg spiser. Så der sier jeg rett og slett stopp! For jeg ønsker å være så stabil som mulig, og må luke bort stressende situasjoner for å holde matvanene mine i sjakk.

Det kan virke rart at jeg ikke vil dele dette. For jeg er jo veldig åpen om det aller meste. Men det er ikke så lenge siden jeg avslørte for psykologer og familie at jeg har slitt med dette siden jeg var liten jente. Det blir derfor veldig sårt å skulle gi alle sammen informasjon om hva jeg faktisk spiser. Jeg vet at dere som spurte etter oppskrifter vil meg vel, og ikke vet at dette er vanskelig for meg.

Jeg velger derfor å være åpen her på bloggen, og erkjenner at dette blir ikke å finne på min blogg. Matoppskrifter og matinspirasjon må dere finne hos andre Influencere. Jeg håper at dette blir respektert, og at dere ikke setter i gang med store diskusjoner rundt dette temaet. Uansett så er det slik jeg velger å gjøre det, og jeg satser på at dere forstår dette.

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg