JEG VIL IKKE HA DET!

God kveld!

Det nærmer seg nyttårsaften og det betyr at det blir skummelt for vår kjære Basse. Han er livredd for høye lyder, og fyrverkeri er det verste han vet om, stakkars katten min. Hvert eneste år er han livredd, og gjemmer seg overalt når det smeller som verst. Det er så fælt å se hvor engstelig han er, og vi er alltid hjemme sammen med han. Veterinæren kunne ikke hjelpe oss, men sa at vi alltid må være hjemme. Det er en selvfølge for oss å være hjemme på nyttårsaften. Han skal ikke være alene, når han er så redd.

Jeg vet at der er delte meninger om fyrverkeri. Men jeg mener at det hadde holdt med offentlige oppskytninger. Da hadde veldig mange dyr sluppet å være så redde, og folk hadde spart masse penger. Tenk på hvor store summer som blir brukt, for å skinne i noen få sekunder på himmelen. Det er mange år siden forrige gang vi kjøpte noe selv, og det er ikke noe problem å klare seg uten det. Jeg er alltid livredd for at noen av mine nærmeste skal skade seg.

Ja, vi skal markere et nytt år. Det skjønner jeg også. Men jeg mener altså at det hadde vært mer enn nok med det kommunene skyter opp. Jeg tror nok at en slik ordning ville vært litt krevende å innføre, men det hadde gått seg til. Noen ganger må man ty til strenge regler for å gjennomføre en endring. Og jeg stemmer for det i dette tilfellet. I år tror jeg vi trekker ned i kjelleren, for der er det ikke vinduer. Da tror jeg kanskje Basse får det litt bedre.

Jo eldre jeg blir, dess tryggere blir jeg i å stå i sånne meninger som dette. Helt greit at der er delte meninger om dette. Men jeg føler virkelig at vi ikke tenker nok på våre firbeinte venner. At vi skal måtte dope ned kjæledyr, er helt hjerteskjærende for min del. Jeg skal bruke kvelden på å beskytte min Basse, og det føles godt.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg