Jeg vil lære masse i 2019!

Jeg synes at det er spennende å  lære nye ting. Det betyr mye for meg å kunne utvikle meg. Man forandrer seg mye i løpet av livet, og jeg liker det som skjer rundt meg nå. Det handler om at livet kommer mer og mer på plass. Jeg føler meg tryggere i meg selv, og jeg vet hva jeg ønsker å drive med i tiden som kommer. Jeg har innsett at jeg trenger mer kunnskap. Datakort kurset var derfor et viktig steg for meg. Men jeg trenger enda mer kunnskap etter det. Nå har jeg et ønske om å bli flinkere på redigering av video. Jeg skal derfor prate med NAV om en mulig praksisplass. Jeg har noen ideer som jeg veldig gjerne ønsker å teste ut.

Det er veldig viktig å bruke energien på en positiv måte. Jeg tror at jeg kan fikse mye mer dersom jeg bruker tiden min bedre. Det er ikke så lett når jeg må legge inn masse tid til hvile. Men jeg klarer meg veldig fint for tiden, og det håper jeg vil fortsette i tiden som kommer. Jeg føler meg veldig heldig som har mulighet til å drive med det som jeg elsker aller mest. Formidling er veldig viktig for meg, og jeg håper inderlig at flere muligheter åpner seg opp for meg etter hvert som tiden går. Nå jobber jeg med det som jeg kan her og nå. Langsiktig bygging av egen merkevare der i gang. Det er nok noen som mener at det tar for lang tid. Men jeg må konsentrere meg om det som jeg kan fikse i dag. Det som kommer senere, får vi ta da.

Jeg er veldig glad for at jeg kan jobbe med foredrag, konserter, blogg og Youtube. Det er med på å utvikle meg hver eneste dag. Jeg byr på meg selv, og får masse tilbake. Det er kanskje ikke i kroner og ører her og nå. Men jeg kommer meg fremover, og så vil gevinsten komme på et senere tidspunkt. Jeg tror at 2019 kommer til å bli et veldig spennende år for meg og min familie. Det er mange ting som skal komme på riktig plass. Endelig klarer jeg å være rolig, og ha en fred inni meg. Det kommer til å ordne seg for meg. Det er dette som er riktig, og jeg gleder meg til å jobbe aktivt med firmaet mitt i 2019!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg