JIPPI, JEG KLARTE DET!

 

God kveld!

Nå er jeg skikkelig stolt! Min aller første Marius genser er ferdig, og jeg er så glad for at jeg fikk det til. Tenk at nå kan jeg strikke etter mønster, og lage mine egne gensere fremover! Da den ble ferdig, så var jeg sånn barnslig stolt og glad. Det har gått mye kjappere å strikke genseren enn jeg trodde, så jeg brukte ikke en hel måned en gang på min første Marius genser. Jeg gleder meg veldig til å bruke den i tiden fremover, og den er skikkelig myk og varm.

Det må være lov å bli glad av mestring. Når man faktisk klarer noe helt nytt, så produserer det masse mestringsfølelse. For meg så blir det nesten som en slags rus, og jeg smiler skikkelig bredt. Jeg har sett på alle de flinke damene som strikker nydelige gensere, og tenkt at det kom jeg aldri til å kunne gjøre. Men der tok jeg feil, og det har virkelig blitt en skikkelig fin hobby for meg nå. Det blir masse strikking i tiden som kommer, det er helt sikkert.

Jeg håper at det er kjekt for dere å se resultatet. Deilig å få tatt noen nye bilder denne uken, sånn at der blir mer variasjon her på bloggen også. Det er mange brikker som skal forbedres her på bloggen, og jeg er kommet i gang. Jeg er i ferd med å finne tilbake til de gode rutinene mine, og da klarer jeg å gjøre en bedre jobb her inne på bloggen min også. Hverdagen min skal fylles opp med kjekke aktiviteter, og bloggen er absolutt en av dem.

Ha en fin onsdagskveld, og så snakkes vi her igjen i morgen kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg