Jippi, jeg klarte det!

God kveld!

Det er så utrolig deilig å kunne si at jeg klarte å gjennomføre 20 treningsøkter i januar 2020! Det har vært en krevende måned, og jeg har virkelig jobbet hardt med meg selv for å kunne klare dette. Men jeg er i mål, og er så klar for å gjøre den samme jobben i februar. Da har jeg enda færre fridager, så jeg må være veldig strukturert hele tiden. Det blir en tøff måned, men desto kjekkere når man når målet sitt.

Jeg har noen ganger vært skikkelig demotivert. Men da hjelper det å tenke på alle fordelene som trening faktisk gir meg. Det er så utrolig viktig for meg å kunne prestere, så da må jeg jo gjøre det som kroppen min responderer aller best på. Jeg er svært takknemlig for alle dere som heier på meg underveis. Det betyr så mye for meg, og har hjulpet meg gjennom de tunge stundene.

Målet for den første måneden i 2020, er altså nå et faktum. Jeg går inn i helgen med en så fin følelse i kropp og sjel. Men jobben er så vidt begynt, og der ligger nye mål som venter på meg. Det kommer til å bli et svært aktivt år for min del, og jeg vet at det kommer til å gjøre meg sterkere i hverdagen min. De neste månedene må jeg ha et stort fokus på fysisk aktivitet, og fortsette den gode prioriteringen i hverdagen.

Kos deg sammen med familien i helgen, og smett inn en eller to treningsøkter også! Vi snakkes senere i kveld.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg