JULEGAVE TIPS!

Reklame | NUSKIN EGEN NETTBUTIKK

God kveld!

Har du kommet i gang med julegave shoppingen enda? Vel, jeg ønsker å være ferdig med det i god tid. Da kan man jo få nyte desember på en helt annen måte. Og det er noe som jeg virkelig elsker! I nettbutikken min har jeg jo svært mange fine julegave ideer, så i dag tenkte jeg å dele dem med deg. Kanskje finner du noe som kan passe til din venninne? Eller mor eller søster? Ja, det kan også hende at du finner den perfekte gaven til både partner og far/bestefar også.

L

FOTKREM & HÅNDKREM,

Hva er vel viktigere enn å ta godt vare på hender og føtter? Denne fotkremen vil fikse tørre føtter og sprukne hæler. Det er en fet krem, som virkelig vil gi gode resultater ved regelmessig bruk. Den er også god på hender og albuer. Jeg har selv hatt problemer med mine føtter, men denne kremen gav meg baby myke føtter på en uke!

Håndkremen er lett i konsistensen, trekker kjapt inn i huden og gir deg masse fuktighet. Den er drøy i bruk, og er gunstig i pris. Dette er en krem som i likhet med fotkremen passer til både kvinner og menn. Behagelig lukt, som ikke er for sterk. En hverdags krem som er en skikkelig fin julegave.

MASCARA, LEPPEPOMADE & BRONZING PEARLS

Du har sikkert venninner som er glad i å sminke seg både til hverdags og til fest. Jeg vil virkelig anbefale deg NuSkin sin sminke, som er i høy kvalitet og som fungerer veldig bra. Leppe pomaden gir leppene deilig fuktighet, lett lys rosa shimmer og litt plumping effekt. Den er drøy i bruk, og er så deilig å ha på leppene i hverdagen.

Mascara er alltid populært blant oss damer. Denne mascaraen er svart, og har en kost som er bøyd. Den gir enkelt påføring, lengre vipper og skiller vippene. Den kan påføres i flere lag, dersom man ønsker det. Den er ikke vannfast, men sitter likevel veldig godt på vippene gjennom dagen.

Bronzing Pearls er et multi produkt, som kan brukes som blush/contour og øyeskygge. Svært pigmenterte kuler i ulike farger, gir en så fin og sommerlig glød i huden. Den er så drøy i bruk, og enkel å ha med seg i vesken. Perfekt for venninnene dine, og kanskje også til deg selv? Hos meg er den flittig i bruk, og en absolutt favoritt!

ANSIKT SCRUB & SPÅA DAY FUKTMASKE

Absolutt alle sammen trenger en god ansikt scrub, og en deilig fuktmaske! Det er jo viktig å skrubbe huden 2- 3 ganger i uken, sånn at døde hudceller forsvinner fra huden vår. Da blir huden så glatt og ren. Bittesmå mineraler gjør susen, og den lukter så godt. Den er drøy i bruk, og passer perfekt å ta med seg i dusjen.

Nå kan du gi venninnen din en spa maske, som hun kan bruke hjemme. Den er så deilig og behagelig på huden. Lukter godt, og gir masse fuktighet. Dette er en tube som virkelig er drøy, og som kan gi huden rikelig pleie og godhet.

Jeg håper at du finner noen gode ideer her, og besøk gjerne nettbutikken min! Dersom du ønsker hjelp, så kontakt meg via mine sosiale medier. Bare kjekt å kunne hjelpe deg!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg