Kjærligheten seiret!

God morgen!

Da er nok en uke over, og fredagen er her. Det er alltid like deilig å tenke på, for da kommer jo min kjære mann hjem til oss igjen. Noen uker er savnet ekstra stort, og man skulle ønske at vi alltid var her hjemme sammen. Men så går det jo alltid bra med oss likevel. Å kjenne at man savner ektefellen sin, er jo bare et godt tegn. Vi har snart vært kjærester i 7 år. Det er helt utrolig hvordan årene flyr av sted. Heldigvis er vi like glad i hverandre den dag i dag. Det er jeg super takknemlig for.

Jeg var så sikker på at der ikke fantes en mann der ute for meg. Og jeg ønsket ikke å ha et forhold som minnet meg om det forrige. Heldigvis så klarte min kjære å overtale meg, og vi valgte å satse på hverandre. Det har virkelig gitt livet en god mening, og vi er blitt en fin familie. Å se hvordan han er med ungene, varmer hjertet mitt. Det var et stort ansvar som kom sammen med meg. For ungene betyr alt, og jeg ønsket så inderlig at de kunne få en fin stefar. Vi var heldige.

Å finne det samholdet som familie, har vært en viktig og interessant reise. Nå hadde jo ikke min mann barn fra før, så det var da fullt fokus på de to guttene mine fra første dag. Jeg kan ikke få takket min kjære nok for den rollen han har i vårt liv nå. Da jeg flyttet ned hit, så var det ikke bare lett. Å skifte miljø er ikke det enkleste for barn, og jeg måtte kjenne på magefølelsen min. Heldigvis så vet jeg at vi valgte helt rett, og jeg har ikke angret i det hele tatt.

Kjærlighet er dyrebart, og det må tas vare på. Det er ikke tvil om at vi voksne kommer litt langt bak i køen nå. Så vi har litt å ta igjen når ungene vokser enda mer til. Men vi har vært ganske flinke til å se hverandre likevel, og vise at vi elsker hverandre. Det kommer en dag hvor ungene forlater redet, og da skal vi gjennomføre en del fine planer som vi allerede har lagt. Det er godt å ha troen på en trygg og fin fremtid for både store og små! Jeg ønsker dere alle sammen en fin fredag, så snakkes vi igjen til kveldens innlegg. Snart helg, folkens!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg