KJÆRLIGHETSSPRÅKET

God kveld!

Det er rart hvordan vi mennesker formidler vår kjærlighet på forskjellige måter. Noen bruker ord, og er kan si de fineste tingene til hverandre ofte. Mens andre foretrekker å vise kjærligheten i gjerninger. Min kjære er av de som viser sin kjærlighet ved å hjelpe meg til å ha en bedre hverdag. De små tingene som viser at han bryr seg, og at han tenker på meg. Som å fyre i ovnen nede på hjemmekontoret mitt, fordi han vet at jeg snart skal ned for å jobbe. Og da kommer jeg ned til et varmt og godt kontor, med den koseligste atmosfæren.

Jeg er så takknemlig for de tingene som han gjør for meg. Og jeg vet med sikkerhet at han gjør det av kjærlighet. Det gjør meg trygg, og jeg føler meg så ivaretatt. Hver eneste helg når han er hjemme, så spør han om hva jeg trenger. Da gjør han alt han kan, for at det skal være fikset før han drar på jobb igjen. Sånn har vi hatt det i en del år nå, og han blir visst ikke lei. Vi er også begge to flinke til å si ofte at vi elsker hverandre. Det gjør oss glade begge to.

Det er ikke en dans på roser. Vi har våre utfordringer som alle andre. Men kommunikasjon er nøkkelen for oss til å ha det bra. Og jeg har lært på den harde måten hvor galt et forhold kan gå, så jeg gjør alt jeg kan for å ha det bra resten av livet sammen med min kjære. Jeg tror at det å snakke sammen, løser det aller meste. Det er ikke alltid vi blir helt enige, men vi kommer likevel frem til en løsning som passer for oss begge to til slutt.  Man gir og tar.

Livet har mange sider, og kjærligheten kan gjøre hverdagen god og trygg. Jeg er så glad for at vi fant hverandre, og at det vi har sammen er så sterkt. Det har skapt et trygt hjem for både meg og barna. En ny fremtid som vi kunne skape sammen. Det tar jeg ikke for gitt.

Ha en fin kveld, og spre litt kjærlighet rundt deg!

Klem fra Wenche

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg