KLARER JEG Å ROE NED?

 

God morgen!

Da er jeg klar for en fin søndag sammen med familien min. Det gikk så fint med meg på min opptreden i går kveld, og det gjør meg glad. Stolt over innsatsen, og elsker musikk mer og mer. Jeg skal starte dagen min med forsiktig trening,  og så blir det både jobb og fritid resten av dagen. Dere kjenner jo meg. Alltid på jakt etter ny inspirasjon, og ser etter nye muligheter. I dag skal jeg ta flere bilder til min Facebook gruppe. Viktig å ligge i forkant, og ha en god plan for uken som kommer nå.

Søndager er litt sløvere enn andre dager. Man må liksom ha litt lavere puls den dagen. Fra vi var små, så har vi lært at søndag er hviledag. Selv om jeg ikke tar det så høytidelig lenger, så sitter det litt igjen inni meg. Vi begynner ikke med så mye aktivitet på formiddagen. Må vente til etter kirketid. Rart hvordan visse ting bare sitter fast, og minner oss om gamle regler. Der er ingen som ser at jeg jobber, så det blir som regel litt jobb uansett. Jeg må jo tross alt skrive på bloggen min hver eneste dag.

Min mann reiser på jobb i ettermiddag, så da blir liksom uken startet for oss. Jeg føler liksom at da er vi i gang. Men det er helt greit, og er en rutine for oss alle sammen. Gleder meg å ha en rolig formiddag sammen med min kjære. Planlegge uken sammen med ham, og lage en god plan. Det fungerer så bra for oss, og jeg er glad i vår hverdag!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg