KLARER JEG MÅLET?

God kveld!

Jeg forsøker å bli bedre på å klare 10 000 skritt hver dag. Det er jo en kjent sak at dette er gunstig for både kropp og sjel. De dagene hvor det er avtalt tid til tur i kalenderen min, så klarer jeg som regel å nå målet. Men de andre dagene ender som regel med å mangle litt skritt. Her i Mandal er vi heldig som har den deilige Furulunden, og jeg nyter virkelig å gå der på denne årstiden. Når jeg i tillegg går sammen med min gode venninne, så glemmer vi jo både tid og antall skritt. Føttene bare går, og vi prater om alt mulig hele tiden. Sånne turer er helt magiske, og det gjør jo så godt for kroppen.

Det er godt å ha noen konkrete mål, og jobbe mot de. Så jeg forsøker å ta dette i et ok tempo for kroppen min. Noen dager er det helt innafor å klare det, mens andre dager er jeg ikke der at det er mulig. Men jeg merker at dette gjør noe med mitt eget mindsett, og jeg blir mer fokuser på å være aktiv. Og jeg mener at hverdagsaktivitet er viktig for å ha en sunnere livstil. Denne sommeren skal jeg holde meg i aktivitet, og veksle mellom gåtur/sykkeltur/treningssenter. Jeg putter fysisk aktivitet inn i kalenderen min, og passer på at det blir prioritert høyt. Og mine nærmeste er også enige i dette.

Som jeg nevnte i innlegget mitt her forleden dag, så ønsker jeg å få en lettere kropp. Men jeg vet veldig godt at medisin ikke hjelper meg noen verdens ting, hvis jeg ikke passer på å være i masse aktivitet hver dag. Dette skal jo være en fortsettelse på min livstils endring, som jeg har holdt på med i flere år allerede. Og jeg vil jo også at min fastlege skal se at jeg tar dette på stort alvor. Nå gleder jeg meg til å nyte sommeren her i Mandal. Fokusere på å ta godt vare på meg selv, og på kroppen min. Dette er min største oppgave, og jeg vet at det vil være bra for de som er rundt meg.

Kom deg ut på tur, og få inn de skrittene du også!

God tur!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg