Kloremerke og knust blomsterpotte!

Basse er i ferd med å bli stuevarm!

God kveld!

Der skjer ganske mye rart på nattestid for tiden. Vår alles kjære Basse er i ferd med å bli ganske så husvarm, og undersøker mer og mer av sitt nye hjem. Han har lokalisert hvor barna har sine rom, og kan vente utenfor døren. Det er også viktig å fotfølge mamma, og aller helst ligge nært inntil hennes føtter på sofaen om kvelden. Og i det øyeblikket jeg senker lysene, så løper han rett til soverommet vårt. Jeg har ikke noe i mot å ha Basse på rommet, dersom han ligger rolig. Men det er der vi ikke alltid er like enige.

Han elsker jo å jakte på skygger, eller på dyne når jeg beveger føtter eller armer. Og når han da får kjeft av mamma, så legger han seg flat. Eller så tar han seg en tur inn i stuen. I natt våknet jeg av et kraftig smell, da den ene blomsterpotten ramlet ned fra vinduskarmen. Så status i morges, var en knust pott og kloremerker på hoften min. Jeg må nok si at det til tider er litt styr med Basse. Men så sjarmerer han meg i senk, og vi koser oss så masse. Kjekt å se at han blir gradvis tryggere, og at han er glad i mammaen sin.

I går kveld satt han så fint, og ventet utenfor baderomsdøren. Jeg skulle pusse tenner, og stelle meg før leggetid. Null mas, men bare satt der og ventet tålmodig på at jeg skulle komme ut. Herlig å ha en kosekatt i huset, som holder meg med selskap! Det er trivelig å ha katt, og jeg føler meg trygg på det valget. Så får jeg heller miste noen blomsterpotter, og innse at det kommer til å bli litt annen søvnrytme en stund.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg