Kom deg ut blant folk!

God kveld!

Da kan vi senke skuldrene litt, og ta helg. I hvert fall noen av oss. Selv om jeg skal på spillejobb i morgen. Det er bare stas for min del. Endelig har jeg en følelse inni meg som jeg virkelig har savnet. For det er noe annet å ha en avtale om en jobb, i forhold til det å kun jobbe her hjemme. Det er bare to timer i uken, men det gir meg masse. Men la oss heller snakke om noe helt annet. Tenkte jeg ville skrive noen ord om relasjoner. Hvordan kommer du i kontakt med andre mennesker? Venter du på at de skal banke på døren din? Eller er du aktiv selv, og oppsøker miljøer som du trives i?

Jeg har lært masse om relasjoner de siste årene. For hvor dypt stikker et vennskap? Er vi så gode venner som det vi tror, eller forsvinner det når livet blir vanskelig? Noe av det såreste for meg, har vært å måtte avslutte relasjoner på grunn av ulike omstendigheter. Da jeg dro fra Egersund, måtte jeg ta vanskelige valg. Det ble viktig for meg å få nok avstand til det som var vanskelig, slik at jeg kunne bygge meg selv opp igjen. Det resulterte blant annet i at jeg måtte dra fra gode vennskap. Den dag i dag så kan jeg kjenne på savnet. Men jeg var helt nødt til å dra bort.

Når vi knytter til oss nye relasjoner, så finnes der mange ulike kategorier innenfor vennskap. Noen mennesker er man bare på hils med, men det sitter ikke så dypt. Så har man venner som man møter en gang i blant, men som man faktisk er litt glad i. Til slutt så har man bestevenner. De vennskapene hvor man har gjensidig respekt, og kan dele det aller meste. Jeg føler meg heldig som har alle kategoriene i livet nå. For jeg har en frihet til å kunne velge selv, og jeg bestemmer over min egen fritid. Jeg valgt å engasjere meg i lokallag, og kom meg ut blant folket.

I dag så føler jeg meg hjemme i Mandal. Dette har uten tvil blitt et kjært sted for meg, og jeg elsker å bo i hjemmet vårt. Gode vennskap skapes enda, og jeg koser meg veldig sammen med dem. Å gi litt av seg selv, kan gi veldig fine resultater. Men man må våge å gjøre en innsats selv. De ringer nemlig ikke plutselig på døren!

Ha en fin fredagskveld, så snakkes vi igjen senere!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg