Kom jeg i mål?

God kveld!

Herlighet, for en dag dette har vært! Det er så godt å kjenne at jeg har kommet i mål med alt som var planlagt i dag. Men det har ikke vært den enkleste dagen å komme seg gjennom. Etter en nokså smertefull natt, så var det ganske hardt å komme seg opp relativt tidlig på en lørdags morgen. Men vi visste veldig godt at dagen måtte gjennomføres etter planen, så det var bare å komme seg i gang. Etter frokost, så kom vi oss av sted. Jeg fikk hentet ut medisiner, og vi fikk handlet det vi skulle i Lyngdal. Vi var også innom senteret her i Mandal. Da var jeg så sliten, så jeg ble beordret på sofaen av min kjære mann. Der sovnet jeg, og sov i 40 minutter!

Etter litt sen lunsj, så kom jeg meg i gang med å filme video, og jobbe med bloggen. Så var det tid for å pynte til jul. Det gikk veldig greit når jeg bare kom i gang. Koste meg med julemusikk på radio, og jobbet i eget tempo. Så nå er heldigvis julen kommet for alvor her i huset. Det er så godt å gjøre seg ferdig, og så nyte resten av kvelden i fred og ro. Så jeg er i mål! Det eneste som gjenstår, er juletreet. Men det kommer ikke frem enda. Vi velger å vente litt med akkurat det. Jeg er trøtt, men likevel veldig glad og fornøyd. For dette er jo så koselig! Lørdagskvelden skal nytes litt ekstra i dag, for det har vi fortjent.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin lørdagskveld, og håper at du har det fint. Kos deg, og ta godt vare på deg selv. Her skal jeg kose meg med god mat, lørdagssnop og tv! Men vi snakkes her igjen om et par timer!

Klem fra Wenche

Veldig hyggelig om du ønsker å nominere meg til Vixen Influencer Award!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg