Kommentarfeltet er stengt!

God kveld!

I dag ble jeg nødt til å ta ekstra godt vare på meg selv. For de siste dagene har vært utfordrende, og jeg ønsker å beholde et positivt fokus i min hverdag. Jeg har derfor valgt å stenge kommentarfeltet her på bloggen. Det er ikke kjekt å måtte gjøre det, men negativitet får ikke lov å ta stor plass i mitt liv lenger. For meg så handler det om å ta vare på seg selv, og ikke la usanne beskyldninger få lov å stå postet her.

Å snakke åpent om psykiske utfordringer, skaper sterke reaksjoner fortsatt hos enkelte mennesker. Men jeg vet også at mange er glade for den åpenheten jeg har på Internett. Det er godt å kunne være trygg, og stå fast på det man ønsker å gjennomføre. Stor og varm takk til alle som har hjulpet meg de siste dagene. Livet har nok en gang gitt meg nye erfaringer, og jeg lærer masse om følelser og triggerpunkt. I dagens lille luftetur i Furulunden, så fikk jeg en god ro inni meg. Det føltes godt å ta vekk det negative. Ta kontroll, og fjerne all den dritten som ble skrevet om meg.

Jeg ser frem til det som kommer nå. Og jeg er ikke redd for å stikke hodet mitt frem. For det budskapet som jeg ønsker å formidle, kommer fra hjertet mitt. Og det står jeg inne for. Min intensjon om å gjøre en positiv endring i hverdagen, håper jeg at dere tar godt imot. Ha en nydelig kveld , så snakkes vi her igjen om noen timer!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook, YouTube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat [torsdag]

0 kommentarer

Siste innlegg