KRIGEN ER OVER!

God kveld!

Da er nok en dag over, og kvelden er i ferd med å begynne. Jeg nyter kveldene mer og mer, og setter pris på de rolige stundene i huset. Håper inderlig at dere alle sammen har det bra, og at livet ikke er så aller verst. Noen ganger tenker jeg masse på hvordan livet mitt var før, og hvor godt jeg endelig har det med meg selv. For jeg har senket skuldrene ned, og kommet mer i kontakt med meg selv. Mennesker rundt meg kommenterer det stadig vekk, og sier at jeg er så mye roligere nå. Godt å høre, men samtidig så får det meg til å tenke over en del ting. Trygghet handler jo om så mange ting.

Jeg har hatt behov for å bli venn med meg selv. Starter med å bli venn, så kan jeg bli en bestevenn etter hvert. For det er ikke en kvikk fiks å bli venn med seg selv. Det har jeg jobbet med i veldig mange år. Sett på andre mennesker, og følt at alle andre var så vellykkede og vakre. Mens jeg gikk og kavet rundt i mørket, og hadde et elendig selvbilde. Heldigvis har tiden hjulpet meg til å innse realiteten. Og jeg har jobbet meg gjennom mange prosesser. Dere som har fulgt meg over tid, kan nok forstå hva jeg mener. Der har skjedd endringer i livet mitt, og det er heldigvis i positiv retning.

 

Lykken kommer ikke i antall kg man veier, eller hvor vellykket man er i livet ellers. Det handler om å akseptere seg selv, og se de fine tingene som jeg har. Vi er alle sammen unike individer, og ingen er like. Da må jo det også bety at hvert enkelt menneske er vakkert i seg selv, og med sin egen utstråling. Jeg tenker ikke så mye negativt om meg selv lenger. Det gidder jeg rett og slett ikke å bruke mer energi på. I stedet har jeg begynt å se på de tingene som jeg liker, og fokusere aller mest på det. Kroppen min er som den er, og den har båret meg gjennom hele livet. I dag klarer jeg å gi den takknemlighet istedenfor hat. Krigen min er over.

Hver dag jobber jeg med disse utfordringene, og det har vist meg en ny livsglede. Å være glad i seg selv gjør at jeg har kunnet gi slipp på mange mørke tanker og følelser. I tillegg har jeg fokus på å frigjøre meg fra egne stengsler. Jeg kan kle meg sånn som jeg har lyst, eller gjøre de tingene som fyller meg med mest glede. Det er lov å si nei til forespørsler som gir deg negativ energi. Å ta eierskap i eget liv, har gjort meg sterkere mentalt. Så ufattelig deilig å eie seg selv på en ny måte. Ingen andre bestemmer over meg, eller skal sette grenser. Det skal jeg være voksen nok til å klare selv.

Min mann er min store støttespiller på denne reisen. Sammen har vi funnet ut av mange ting, og har jobbet oss gjennom det. Det er godt å ha en sjelevenn, men jeg må gjøre den største jobben helt selv. Jeg føler på mange måter at det er en ny utgave av meg selv som lever livet nå. Og det føles så uendelig deilig. Jeg trenger ikke å streve etter å bli like god som andre. For jeg er god nok. Og det er jammen meg du også!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg