KUN 1 I UKA!

God kveld!

Da jeg begynte på min livsstilsendring, så var der en del uvaner som måtte fjernes. Og jeg var slettes ikke klar over hvordan det egentlig stod til med meg. For man gjør så mange ting som man ikke tenker over. Jeg ble nødt til å se på meg selv, og på hvordan jeg spiste i løpet av en dag. Og hvilke godsaker jeg puttet i munnen min altfor ofte. Det var egentlig litt skremmende å erkjenne overfor seg selv. Men så nødvendig for å kunne ta de grepene som var viktige. Jeg fant fort ut at en av mine svakheter, var kinder maxi. Den lille sjokoladen som alltid var tilgjengelig i kjøleskapet. Og hver gang jeg skulle på sofaen for å slappe av med serier, så gikk jeg innom kjøleskapet for å hente sjokolade.

Jeg orket ikke å telle over hvor mange jeg egentlig spiste i løpet av en uke. Men det var uten tvil altfor mange. Nå har jeg jobbet meg gjennom en del måneder med nytt kosthold, og heldigvis har jeg klart å snu denne trenden. Faktisk så spiser jeg kun 1 kinder maxi hver uke, og det skjer på lørdag kveld. Da koser jeg meg med den ene sjokoladen, og så litt surt godteri. Når det er spist opp, så vet jeg at det er en hel uke til neste gang. Har det vært vanskelig? Ja, det har til tider vært ganske hardt. Men jeg har en kropp som endelig fungerer så mye bedre. Og jeg vet at det skyldes min livsstilsendring. Hva man putter i munnen, har så mye å si! Heldigvis har det blitt mye mer grønnsaker her i huset, og bort med sjokoladen!

Det er viktig å kose seg litt, så jeg skal fortsette med denne lørdagskosen. Man kan ikke være for streng heller. Og jeg kan ta litt kake i bursdager også. Men i den helt vanlige hverdagen, så gjelder det å spise regelmessig og sunt. Jeg er stolt over fremgangen min ,og er så motivert til å fortsette på denne prosessen. Familien heier på meg, og godtar at kostholdet er endret. Det betyr så mye. Sammen klarer vi det, og jeg er sta som et esel!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg