Legebesøk og terapi!

God morgen!

Jeg skal starte denne dagen med et legebesøk. Det er på tide med en prat med fastlegen min, og få tatt en kontroll på alle verdier. Nå har jeg følt meg veldig sliten de siste dagene, så da passer det fint med en sjekk igjen. Jeg føler meg veldig heldig. For jeg har en flott fastlege som virkelig hjelper meg, og som forstår at jeg sliter til tider. Å kunne snakke åpent med sin fastlege, er veldig viktig. Det har hjulpet meg veldig i mange prosesser, og jeg er veldig takknemlig. Samtidig så kan det være hardt å ta disse samtalene. Men hun er veldig rolig og reflektert. Det setter jeg ekstra pris på. Og jeg ønsket meg en kvinnelig fastlege. Det fungerer best for min del.

Som revmatiker, så er det viktig at fastlegen jevnlig sjekker hvordan kroppen har det. Og jeg vet jo av erfaring at vinteren er den vanskeligste årstiden. Heldigvis så føler jeg meg i relativt god form, og har trent bra i hele november. Så grunnlaget bør egentlig være bra. Noen få kg har også forsvunnet, så det er jo bare en bonus. Jeg håper at formen er bra etter legetimen, for da skal jeg rett på musikkterapi. Det skal bli kjekt å være sammen med gjengen. Vi øver til opptreden rett før jul, så det er bare å holde seg i gang. Jeg ser alltid frem til å komme meg på musikken, og satser på at dette blir en fin opplevelse i dag.

Det her ser ut til å bli en fin fredag! Og i ettermiddag kommer min kjære mann hjem for helgen. Det elsker jeg jo! Så nå er det ikke mange timene til jeg ser ham igjen, og kan få en god klem. La oss alle sammen komme i gang med denne dagen, og virkelig jobbe godt før helgen kommer for fullt! Gleder meg til vi snakkes her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg