LEGGER JEG NED BLOGGEN?

Foto: Wenche Egenes

God kveld!

Denne bloggen ble startet fordi jeg ønsket å formidle. Jeg hadde et behov for å skrive som en del av terapien. Tiden har gått, og jeg har hatt mine oppturer og nedturer sammen med dere, Statistikken har i perioder økt, og i andre perioder sunket. Og etterhvert som tiden har gått, så endrer livet seg.

Som jeg skrev for noen dager siden, så har jeg tatt et valg om å kun ha bloggen som en hobby. Jeg har ikke de kreftene som trengs, for å kunne komme lenger opp på listene. Det har vært mange ulike tanker om hva jeg skal gjøre med bloggen min. På en måte så har jeg faktisk lyst til å legge den ned.

Foto : Wenche Egenes

Men så er det litt skummelt å gi fra meg denne muligheten til å nå ut. Jeg har bestemt meg for å ha et mer avslappet forhold til bloggen i tiden fremover. Der vil ikke komme innlegg hver eneste dag. For jeg må få muligheten til å kjenne på skrivelysten igjen. Det føles riktig å la meg selv få puste friere.

Det handler om å bryte et mønster, som har blitt en plikt. Å skrive en blogg skal ikke ta fra meg kreftene mine. Og jeg skal ikke kjenne på en slags forpliktende tvangsfølelse. Som jeg selv har skapt med mine egne krav. Nei, det er på tide å løsrive seg selv fra dette. Kanskje kan jeg få gløden tilbake .

Takk til deg som har fulgt meg her, og du skal vite at jeg er svært takknemlig. Reisen fortsetter, men det blir ikke oppdatert her så ofte som før. Tiden vil vise om det er på tide å gi slipp på bloggen, eller om jeg plutselig føler meg klar til skrive mer.

Klem fra Wenche

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg