LYKKEPILLE PÅ FIRE BEIN!

God kveld!

Jeg ante ikke at der var så mye trøst i et dyr. Basse har virkelig funnet ut at mamma trenger litt ekstra kos, og er i nærheten av meg hele tiden. Gir meg masse mulighet til å kose, og er så hengiven mot meg. Når jeg sitter og skriver til dere, så er han rett ved siden av meg. Ligger jeg på sofaen, ja så kommer han og koser ved føttene mine. Det er så herlig å en katt som er glad i eieren sin, og som alltid er like fornøyd med meg.

Det var helt riktig for oss å få katt nå, og jeg elsker Basse så inderlig høyt. Vi er jo helt fortapt i katten vår, og han får så mye oppmerksomhet hele tiden. Jeg elsker å se når min kjære mann leker med Basse, og de koser seg skikkelig begge to. Vi ler godt, og Basse blir så ivrig. Litt ekstra god å kunne le litt i disse dager. Basse er jo den samme uansett hva som foregår for oss voksne. Men han trøster meg veldig, og skaper god stemning.

Basse har en stor plass i mammas hjerte, og jeg håper inderlig at vi har han her hos oss i mange år. Et kjæledyr kan virkelig være bra for både små og store. Jeg har blitt kjent med nye sider ved meg selv, og ante ikke at jeg var så glad i dyr. Men Basse knekte den koden, og jeg er helt solgt. Deilig å ha noen som elsker kos, og som alltid er glad for at man kommer hjem!

Klem fra Wenche

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg