Mai 2019 har vært så fin!

Jeg er så takknemlig for alt som har skjedd meg i Mai 2019! Endelig har jeg hatt en måned som har gjort meg godt, og som jeg virkelig kan se tilbake på med glede. Formen min er så bra for tiden at det nesten er litt rart. For jeg koser meg veldig, og er i full sving med Influencer programmet. Det er nesten umulig å forklare hva denne tilliten har gjort med meg. For nå ser jeg så mange muligheter, og det gjør meg veldig glad og inspirert! Selv om jeg aldri gav meg selv helt opp når det kom til karriere, så var dette en veldig viktig beslutning for meg. For nå ser jeg fremover på en helt annen måte. Jeg merker at det faktisk gjør meg rørt. Det er så viktig for meg.

Det har egentlig kun vært to vanskelige dager denne måneden, og det er jo nesten rekord! Og det som skjer er jo egentlig bare helt surrealistisk for meg. Jeg må passe på at jeg hviler nok. Det er nok det punktet som er vanskeligst. Men jeg har funnet en fin rytme i hverdagen. Så det viser jo at jeg kan komme meg videre selv om jeg har utfordringer. Mange av Dere har lest bloggen min i alle år, og jeg er så glad for å endelig kunne skrive om positive fremskritt. Tusen takk for all støtte og omsorg som Dere har vist meg hele tiden. Nå skal vi derfor kose oss med fremgangen sammen! Jeg har kost meg masse denne måneden, og jeg har utviklet meg allerede. Det kjekkeste er jo at jeg ser det hjelper!

Nå ser jeg fremover med iver og glede! Dette skal bli et spennende år. Jeg ser virkelig frem til å utvikle kanalene mine enda mer. For her gjelder det å jobbe strukturert og riktig. Heldigvis så ser jeg at det gir meg fremgang på mange plan. Rent personlig så er jeg mye roligere. Jeg takler stress bedre, og “klikker” ikke så ofte. Det er deilig å kjenne at man står sterkere i en selv. Det handler også om at jeg nå har fortiden min mer på avstand siden jeg har sluttet med samtaleterapien. Det var helt riktig og viktig. Nå trenger jeg å beholde fokuset fremover. Dette skal bli utrolig gøy!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg