Man skal høre mye…

God morgen!

Det har vært ganske intense dager, må jeg nok erkjenne. Når man stikker hodet sitt frem, så blir det bråk. Og innboksen har vært relativt full av negativitet, og til dels svært stygge beskyldninger om min moral og samvittighet. Jeg har valgt å svare på kritikken i kommentarfeltet, og jeg er svært nøye på hva som er min intensjon med medlemsportalen. Det hadde vært ganske lett å falle ned i grumset, og bare bli trist og lei. Men det er ikke sånn jeg vil leve livet mitt. Så jeg velger å gå fremover, og stå stødig i mine avgjørelser. Velger man å satse på noe man tror på, så vil der alltid være negative røster som ønsker å ødelegge det man skaper.

Jeg er sterk, men jeg har også følelser. Det betyr at jeg selvsagt kjenner på det som blir skrevet om meg. Men så er jeg veldig heldig som virkelig får masse støtte fra en mengde mennesker. Som sender meg personlige meldinger, og er glad for det jeg gjør. Som heier på meg, fordi jeg våger å stå i det her og nå. Og som virkelig forteller meg at dette bør jeg satse videre på. Det er mennesker som virkelig vil meg vel, og som jeg er utrolig glad for. Mine intensjoner er gode, og jeg ønsker kun å være til inspirasjon, og være en motiverende person som støtter opp mennesker som ønsker en endring. Tusen takk til deg som allerede har blitt med. Og en ekstra takk til alle dere som virkelig løfter meg opp, når jeg trenger det.

Min hverdag skal fylles opp med positiv energi, og jeg skal være trofast mot meg selv og mine verdier. De som kjenner meg, vet at jeg kun ønsker å hjelpe fra hjertet. De som ikke liker meg, får rett og slett ikke mer fokus fra meg. Jeg svarer som regel alltid på kommentarer, men jeg sletter de som er aller verst. Det er mitt kommentarfelt, og saklig kritikk er ok. Resten kommer jeg til å fjerne. For det er ikke sånn jeg vil ha det på min blogg, eller på mine sosiale medier.

Så da gleder jeg meg over den gode støtten som folk gir meg, og så er jeg meget motivert til å jobbe med en fin gjeng allerede nå! Ønsker alle sammen en fin dag, og ta vare på hverandre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

Siste innlegg