Mestring i hele kroppen!

Det er en deilig følelse inni meg akkurat nå. Jeg har kommet hjem fra spillejobben nå, og jeg må bare erkjenne at jeg er ganske stolt av meg selv. Å gå alene ut på spillejobb, er til tider både skummelt og krevende. Men herlighet så utrolig kjekt det er! Flott mennesker som driver Tiedemands Cafe, og de passer så godt på meg hele tiden. Jeg er så heldig som får lov til å opptre hos dem, og jeg er allerede booket inn til neste lørdag. Så dette går så fint, og jeg kjenner på mestring!

Jeg tenkte på det underveis i dag. Det har vært mange tunge tak i min hverdag, men dette er en skikkelig opptur. Og jeg føler at det løfter hverdagen min, og det merker jeg godt. Nå er jeg i skikkelig musiker modus, og har så mye glede av musikken i hverdagen. Å sitte her hjemme å øve, har fått en viktig brikke på plass. Det skal bli godt å slappe av på sofaen, for jeg er ganske sliten. Men det er ikke så farlig, jeg koste meg. I tillegg så var der to par fra Egersund som satt ved det nærmeste bordet. Det gjorde meg litt nervøs, men det var koselig.

Alt i alt så har jeg hatt en skikkelig fin ettermiddag, og jeg gleder meg allerede til neste helg! Da er der nok masse folk, og jeg vet folk allerede har bestilt bord. Denne gode følelsen skal få bli med meg videre i hverdagen min, og jeg skal bruke den fornuftig.

Kos deg masse i kveld, så snakkes vi igjen senere i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat ( torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg