Mestringsklubben lanseres på mandag!

Reklame

God morgen!

I går hadde jeg en skikkelig god arbeidsdag her hjemme, og jeg gav meg ikke før jeg ble ferdig med alt innhold til Mestringsklubben! Nå er alt sammen på plass, og jeg ble så ufattelig lettet og glad. Det ble faktisk fire intense timer ved datamaskinen i strekk, og jeg glemte alt annet. Det som gjenstår nå, er å planlegge selve lanseringen som starter allerede på mandag 30.mars! Mestringsklubben er mitt hjertebarn, og jeg er så spent på hvordan dere tar i mot denne medlemsportalen. Jeg kan lover dere at jeg har virkelig gjort så godt som jeg bare kan, og jeg lærer mens jeg gjennomfører det.

Jeg er en spent dame for tiden, og inni hodet mitt så svirrer der mange tanker. For jeg ønsker jo å kunne hjelpe deg videre i livet, og gi deg en positiv støtte i hverdagen. Det er derfor jeg ønsker å samle oss i en medlemsportal, og lage til en stor gjeng med positivt fokus! Da kan vi virkelig få en fin hverdag, og vi vet at der er noen som ønsker å være til oppmuntring i ditt liv. For min egen del, så har dette vært en ganske hard prosess. Mye nytt som jeg har lært av meg selv, og mange timer med utfordringer ligger bak meg. Men jeg har heldigvis aldri mistet motet, og nå er jeg så fornøyd med resultatet.

Så da er det bare å glede seg til mandag, for da kan dere få melde dere inn i Mestringsklubben. Spør meg gjerne, dersom du lurer på noe før mandag. Dette kommer til å bli super spennende for min del, og jeg håper at dere ønsker å dele denne nyheten med flere. Da vil jeg bli veldig takknemlig, og så glad! Nå skal jeg fordype meg i lanseringsteknikker, og finne min måte å gjøre dette på. For jeg gjør dette med hjertet, og ønsker å formidle det på min egen måte! Ha en fin dag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg