God kveld!
I morgen starter vi på en ny uke, og her har vi høstferie. Det betyr litt andre rutiner her hjemme, men middag er like viktig for det! Jeg har satt sammen ukens middagsmeny, og matvarene er allerede på plass her hjemme. Denne uken skal vi spise disse middagene :
Mandag:
Bali kyllinggryte med ris/pasta.
Tirsdag:
Pytt i panne (potet/kjøtt/løk) og stekt egg
Onsdag:
Laks, poteter, blomkål og smeltet smør
Torsdag:
Pølselapskaus
Fredag:
Taco
Lørdag:
Kyllingfilet, ris/poteter, blomkål, gulrøtter og Bretagne kyllingsaus
Søndag:
Hjemmelaget lapskaus med oksekjøtt
Vi gleder oss til en rolig ferieuke her hjemme. Det er viktig at vi koser oss sammen, og har faste måltider. Jeg forsøker å holde på mest mulig av de daglige rutinene selv. Det passer best for meg. Men ungene har litt mer fri denne uken. Jeg tror vi får det fint!
Klem fra Wenche
Hei! Lager du noen sauser og gryter fra bunn av eller er hverdagen som blogger/influenser for hektisk?
Jeg lager alltid brun saus fra bunnen av.