MIN FØRSTE MARIUS GENSER!


God kveld!

Jeg har for alvor fått sansen for strikking nå i vinter. Det har allerede resultert i en god og varm utegenser. Men nå har jeg satt i gang med min aller første Marius genser. Det blir med rundfelling, og nå er jeg i gang på selve mønsteret. Må nok si at det var en overgang å gå ned til så små pinner, men det likte hendene mine godt. Her må jeg strikke litt, og så ta pauser på grunn av hendene mine. Sånn er det bare, og jeg klarer meg fint. Så utrolig kjekt å skape noe selv, og faktisk forstå hvordan man gjør det.

Det er mange gensere som kommer til å bli strikket i tiden fremover. Jeg har mine planer, og det skal bli gøy å se om alt kan realiseres. Heldigvis har jeg muligheten til å få hjelp de gangene kjører meg selv fast. Har masse å lære enda, men må kan jeg i det minste forstå mye av det som står skrevet i strikkeoppskriftene. Da er det mestringsfølelse, og den elsker jeg jo. Nå har jeg strikket ferdig selve bolen, og armene. Så kjekt å bli flinkere på å strikke mønster.

Som vanlig, så blir jeg veldig ivrig på mine prosjekter. Så jeg må passe på at hendene mine ikke blir for presset av denne jobbingen. Litt kjedelig å kjenne på smerter, så derfor velger jeg heller å ta gode pauser. Det viktigste for meg er at jeg ikke gir opp, men heller bruker litt ekstra tid. Jeg er trygg på at dette blir en fin genser, og at mønsteret vil bli kjekt å strikke. Tenk at jeg endelig har lært meg å strikke på denne måten. Utrolig kjekt å lære nye ting, og se at man faktisk klarer det. Da føler meg både flink og stolt.

Verken mann eller barn ønsker seg strikkede plagg, så foreløpig blir det kun til meg. Men jeg vurderer å strikke noen barnegensere til gevinster. Jeg er jo med i organisasjoner som har basarer, så da kan jeg jo bidra med gensere til dem. Vi får se hva tiden vil bringe, og om hendene mine tillater meg å strikke ofte. Nå er det i hvert fall en veldig kjekk hobby for meg, og jeg gleder meg til å lære enda flere triks med tiden. Der er jo så mye fint som man kan strikke!

Kos deg i kveld, så snakkes vi igjen i morgen kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg