MIN NYESTE KJOLE👗

Reklame | Annonselenke Lindex

Nydelig sommerkjole fra Lindex🌸

Hei🌸

Jeg har de siste to årene virkelig fått kjoledilla. Hele garderoben er nå full av kjoler i ulike farger og lengder. Sommeren skal definitivt nytes, og jeg skal pynte meg med stor glede i hjertet. Det er nemlig sånn at jeg liker å være mer feminin. Skyldes sikkert både alder og bedre selvtillit. Men jeg tenker at det er utelukkende positivt.

Nå skal det sies at jeg har vært flinkere til å ikke shoppe mye denne sommeren. Jeg hadde jo masse kjoler fra i fjor, som er absolutt like fine i år. Men i dag ville jeg vise deg denne fine kjolen fra Lindex. Sommerlig og lett, i deilige farger. Så utrolig deilig å ha på seg, og akkurat passe på lengden.I hvert fall nå som jeg har fått litt mer farge på føttene også. Jeg ser frem til å bruke denne kjolen i ulike anledninger utover sommeren.

Både du og jeg har godt av å pynte oss ofte. Det gir hverdagen et løft, og sommersolen blir en ekstra motivasjon til å ta på kjolen. Ha din egen stil, og kos deg med sommerens farger. Det finnes jo kjoler for alle kroppsfasonger, så ikke nøl med å ta den på deg. Din glede og entusiasme kan jo  inspirere andre også til å finne frem kjolen🌸

Kos deg, og skap gode øyeblikk!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg