MIN ØNSKELISTE SOMMERKJOLER!

ANNONSE

 

God kveld!

Nå er det ikke lenge til jeg skal underholde med karaokeshow på Tiedemands Cafe. Det gleder jeg meg til ,og det er så viktig for meg å se bra ut når jeg opptrer. Man ønsker jo å være fin, men samtidig veldig komfortabel på en slik kveld som dette. For meg så har det blitt så deilig å ta på seg en sommerkjole. Da føler man seg pyntet, og magen er fri til å kunne puste godt mens jeg synger. Den siste tiden så har jeg kjøpt meg flere kjoler, og har virkelig funnet en stil som passer meg og min kropp. Deilig å kunne utvide garderoben, og få et utvalg av kjoler til fest og sosiale settinger. Som artist, vil jeg føle meg vakker når jeg går på scenen. Da må jeg ha klær som er komfortable, og som gir meg en god følelse. Jeg har funnet masse fine kjoler hos Ellos, og tenkte det kunne være kjekt å tipse dere om dem. Ellos har mange ulike merker, og dermed ulike prisklasser også. Et mangfold som jeg setter pris på, og de er en seriøs aktør på nettshopping.

Det var jo årets høydepunkt da Ellos katalogen kom hjem i posten to ganger i året. Herlighet, som vi bladde masse i dem som barn. Det var jo så spennende, og vi fikk som regel lov til å bestille noen få plagg. Nå er det slutt på kataloger, men alt finnes godt forklart på nettsiden deres . Så håper at dere koser dere med mine motetips, og kanskje finner dere noen favoritter også. Kos dere, så snakkes i igjen i morgen tidlig!

Ellos//Ellos//Fin farge til sommerens kjole!//Luftig og lett kjole til sommeren!//Sommerlig kjole i nydelig farge!//Sommerdrøm i rosa!//Behagelig kjole med fin utringning!//Fin kjole til sommerens festligheter!//Lyseblå er sommerens farge!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg