MIN ØNSKELISTE TIL JUL!

God kveld!

Først av alt så må jeg bare takke så mye for alle de fine meldingene og kommentarene som jeg har fått det siste døgnet. Det varmer hjertet å høre at dere bryr dere om meg, og jeg berolige dere med at det går veldig bra med meg. Kjenner at det var helt riktig å dra i håndbremsen nå, og ta noen viktige grep i min hverdag. Jeg er sikker på at vi kommer til å kose oss her på bloggen i tiden fremover. Nå skal jeg skrive om kun det jeg har aller mest lyst , og som jeg tror kan være kjekt for dere.

Men nå er vi allerede kommet til midten av november, og det nærmer seg jul. Og som alle andre, så har jeg også en del ting som jeg virkelig ønsker meg under juletreet dette året. Det tenkte jeg kunne være litt koselig å dele med dere her på bloggen, og kanskje dere har noen gode tips til hva jeg burde ønske meg aller mest. Jeg ønsker meg ting som kun er til meg, og så er der alltid noe til husholdningen som jeg også har på ønskelisten.

Jeg trenger virkelig å få hjem nye tur klær. Da tenker jeg på en overtrekksbukse, som jeg kan bruke over tights/ullundertøy. Og en jakke som passer til. Den kan godt tåle både regn og vind, men ikke være altfor tung og stor. Nå har jeg slitt hull i den buksen som jeg bruker, og den er også altfor stor nå. Det kommer til å bli mye tur på meg fremover, så da må jeg være godt kledd. I tillegg så ønsker jeg meg et sett med Kari Traa sitt ullundertøy.

Det er også sånn at jeg egentlig har veldig lyst på et lite kamera, som jeg kan bruke til mine sosiale medier. Men det må være lite og lett, og kunne ha et stativ til. Aller helst med en liten fjernutløser, sånn at jeg kan fikse fotograferingen enklere her hjemme selv. Er faktisk ikke helt fornøyd med bildene som jeg tar med mobilen. Men mulig at jeg har noen innstillinger som er feil. Uansett må det være enkelt å kunne overføre bilder fra kameraet og til pc/mobil. Har dere noen gode tips?

Så har jeg ett ønske om å få hjem nye badehåndkle. Og de skal være både tykke og store. Jeg elsker å kunne surre kroppen min inn i ett varmt og deilig håndkle etter dusjen. Og da må der jo være en viss størrelse på dem. Nå har vi så mange gamle håndkle, og det er i mange ulike varianter og farger. Noen kan man nesten se gjennom. Vi er enige om å ønske oss dette til jul, og finne et merke som vi virkelig kan være fornøyde med.

Jeg har en stor hotellpute, og jeg trenger nye trekk til den. Har kun hatt noen svarte, men de er helt utslitte nå. Det er utrolig hvordan jeg klarer å slite ut slike putelaken. Men sånn blir det jo når man sikler som en gris mens man sover. Irriterende, men får ikke gjort noe med det. Vel, jeg tror det ville vært fint med noen flere farger å velge mellom. Og det kan passe bedre til resten av sengetøyet som vi har på soverommet vårt.

Sånn ser altså min ønskeliste ut i 2020. Føler jo at det materialistiske bør komme lenger bak i rekken, men så er det jo kjekt med gaver til oss voksne også. Blir spennende å se hva som ligger under treet denne gangen her. Gleder meg veldig til å ha en fin førjulstid her hjemme, og julestemningen er i ferd med å komme snikende. Vi får gjøre så godt vi kan ut av situasjonen, og ta godt vare på hverandre. Håper at dere også gleder dere til jul. Ha en fin kveld, så snakkes vi her igjen i morgen kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg