MIN STORE LIDENSKAP!

Hei!

Det kommer nok ikke som et sjokk for dere at musikk er min store lidenskap i livet. Ja, det blir faktisk bare mer og mer viktig for meg. Jeg kan ikke få sagt en gang hvor mye det betyr for meg å kunne skape egen musikk. Å være låtskriver er jo enda ganske så nytt for meg, og nå er det ikke så lenge til låtene mine skal ut til dere. Da vil jeg få en tilbakemelding på hvordan tekstene og musikken treffer dere. Det er jeg så utrolig spent på. Heldigvis jobber jeg med hjertet, og musikken min føles riktig for meg å dele. Så da har jeg riktig utgangspunkt i hvert fall. Smaken er som baken, så noen vil like det mens andre vil hate det.

Jeg satser på musikken, og da kreves det både energi/kreativitet og økonomi. Det er på ingen måte gratis å spille inn musikken min, så derfor er network marketing businessen min viktig. Den hjelper meg til å kunne drive på med dette, og jeg er takknemlig for alle dere som er kunder hos meg. Når jeg driver på med musikken, så glemmer jeg alt annet. Da fordyper jeg meg ned i tekstene, og er så fokusert på å finne riktig måte å formidle den på. Sette den riktige melodien på den rette teksten. Vite at alt har riktig klang, og at det er godt å høre på. Masse små detaljer som er viktig å få på plass.

Å ha en lidenskap i livet, er så viktig. Jeg lar den få ta stor plass i min hverdag. Det er på høy tid at jeg fokuserer på musikken, siden jeg tross alt har ønsket det siden jeg var liten jente. Årene går, og jeg er blitt en voksen dame. De neste årene skal jeg dyrke det som gjør meg godt, og som gir meg personlig vekst. Musikken skal få blomstre, og jeg skal kose meg å scener rundt omkring. Dette er noe som jeg virkelig gleder meg masse til, og som gir meg sommerfugler i magen! Det blir en stor glede å få treffe publikum, og få gi dere denne musikalske gaven fra mitt hjerte.

Mitt ønske er at musikken min skal gå fra hjertet mitt, og over i hjertet ditt. Det er ganske så stort ønske, og jeg vet at ikke alle vil kunne like min musikk. Men samtidig vil det treffe noen der ute, og hvis et menneske kan få glede av min musikk så er det verdifullt for meg. For jeg vet hva musikk kan gjøre for meg i min hverdag. Det er ikke få timer jeg har lyttet til musikk, for å kunne finne ny energi og hjelp i en sår hverdag. Musikk har den egenskapen, og jeg ønsker å bidra på min måte med mitt uttrykk. Det blir spennende for meg å se hva som skjer når musikken endelig kommer ut. Jeg håper at du gleder deg til å lytte!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg