MINE FAVORITT STØVLETTER!

God kveld!

Jeg har uten tvil fått den helt store skodilla denne høsten her. Der har kommet en del nye sko inn i min garderobe, og jeg elsker på variere mellom dem. De ulike antrekkene får liksom et annet uttrykk dersom man velger riktig par sko. Jeg har egentlig aldri hatt så mange sko, men de siste to årene har det endret seg betraktelig. Og jeg våger å vise flere sider av meg selv i min stil. Det føles veldig deilig og befriende.

Nå har jeg egentlig to stilarter som jeg velger mellom. Den ene er ganske så klassisk, og ganske voksen. Men så har jeg også noen røffere støvletter, som gjenspeiler den mer spenstige siden av min personlighet. Jeg synes det er viktig å kunne ha litt av hvert. Mitt humør påvirker stilen min, og noen ganger må jeg bare gjøre meg litt tøffere i hverdagen. Da passer det med mine støvletter i ulike varianter.

 

Det er kjekt med sko, og jeg koser meg mye mer med mote. Å kunne kle seg litt opp i hverdagen, er ikke feil. Og det kan være med å løfte humøret noen hakk. Jeg blir tryggere i meg selv, og takler dagen bedre. Sminke, pent antrekk og røffe sko kan virkelig få meg til å bli mer selvsikker. Det kan jeg trenge, og skoene topper liksom hele looken. I tillegg så passer jeg på at skoene er gode for mine føtter. Da blir det knallbra!

Klem fra Wenche

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg