Mine planer i dag!

God morgen!

Dette blir en travel, men veldig koselig mandag. Aller først er det viktig å få unnagjort treningen her hjemme. Men så skal vi av sted for å gjøre noen ærender. Jeg skal fikse neglene mine nå i formiddag, og så er skal jeg på venninne besøk litt senere i dag. En skikkelig fin dag, og det er deilig å ha så koselig start på uken. Jeg er heldig som kan besøke venninner på dagtid, og bare kose meg sammen med mennesker som jeg er så glad i. Det blir nok noen kjekke timer, hvor vi prater på inn og ut pust. Det er en stund siden vi så hverandre sist.

Det klør i fingrene mine etter å fjerne julepynten allerede i dag, men vi skal vente til etter nyttår. Jeg er så utrolig klar for hverdag, og jeg gleder meg til å lage stuen helt normal igjen. Min kjære har fortsatt juleferie, så vi forsøker å få gjort en del her hjemme i romjulen. Har ikke noen store planer på nyttårsaften, og det passer oss utmerket. Jeg skal kose meg i dag, og fokusere på velvære og vennskap. Det skal bli godt med litt alenetid også. Vi er jo ikke vant til å være to voksne hjemme samtidig over så lang tid. Men det går fint!

Jeg håper at din dag blir super, og at du får gjennomført dine planer for dagen. Husk å ta vare på deg selv, og ikke stress for masse. Ta en ting om gangen, og så kommer vi nok i mål alle sammen. Jeg er så klar for å starte denne dagen, så snakkes vi her igjen i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg