Musikkterapien gikk rett vest!

Musikk er et av de aller viktigste verktøyene som jeg bruker i min hverdag. Men det er ikke alltid det fungerer like bra på psyken min. Men det er jo en del av selve terapien. I dag hadde jeg gledet meg veldig til å kose meg på musikkterapien. Og som dere ser på bildet ovenfor, så startet det veldig fint. I min egentime, så øvde vi på julesanger. For jeg skal jo opptre når julegrana tennes her i Mandal. Så det gikk ganske bra med de tre sangene, og vi forsøkte å finne ut hvordan det skal bli. Kjekt å finne sin egen stil, og gjøre musikken litt mer min.

Men gleden min var dessverre kortvarig i dag. Jeg klarte ikke alle lydene når vi var hele gjengen, og angsten ble skikkelig trigget. Det ble bare verre og verre. Så det endte med at jeg dro derfra en time før det var slutt. De gangene jeg opplever dette, så blir jeg trist. For det er så vondt å ikke mestre det som jeg liker aller best. Men jeg vet også at noen dager så går det bare ikke med mye lyd. Sånn var det akkurat i dag, og jeg har akseptert det. Men angsten er slitsom å håndtere, så jeg har valgt å bli hjemme i kveld. Noen dager må jeg bare la helsen komme først.

Jeg vet at noen av dere blir forvirret over at jeg ikke alltid takler musikkterapien. Men sånn er det med all terapi. Noen ganger er man mottakelig for mye, mens andre ganger så er ikke kroppen klar for mer påfyll akkurat da. Det er ikke verre en det, og jeg satser på at neste gang går det bedre enn i dag. Min psykiske helse er i mange prosesser, og jeg klarer meg veldig fint i hverdagen. Og jeg får ikke panikk lenger når sånne dager kommer. Nei, da jobber jeg med å akseptere det. Da frigjør jeg negativ energi, og kan se fremover. Så aldri gi opp selv om det butter i mot! Det kommer til å bli bedre.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg