MYE HAR SKJEDD SIDEN SIST!

God kveld ❤️

Det er noen måneder siden forrige innlegg her på bloggen. Jeg føler at det har skjedd så mye i livet  mitt  siden den gang. Men jeg tenkte at en liten oppdatering her inne også burde gjøres, selv om blogging ikke lenger er min hovedaktivitet. Livet mitt smiler om dagen, og jeg er på et godt sted. Den tryggheten som jeg endelig kjenner på, er så utrolig deilig.

I starten av juni valgte jeg å begynne på Wegov medisin, for å få hjelp med min livsstilsendring. Det har virkelig vært en suksess, og jeg har gått ned 22kg. I tillegg har mange cm forsvunnet på kroppen min. Helsen min er betraktelig forbedret, og jeg valgte å starte i ny jobb 1.august. Jeg er nå driftsleder ved Joker Frøysland. Butikken ligger rett i nabolaget mitt, og det fungerer perfekt.

Det er en stor milepæl å være tilbake i jobb. Har fortsatt min network marketing business på si. Jeg koser meg med masse mestringsfølelse, og har en fin hverdag. Rart hvordan livet fører meg fremover, og jeg griper de mulighetene som dukker opp underveis. Jeg koser meg på sosiale medier, og der kommer jeg til å være aktiv fremover også.

Jeg aner ikke hvor ofte det blir innlegg her fremover. Men nå fikk dere et livstegn. Ønsker deg en fin helg, og du er velkommen til å følge hverdagen min på sosiale medier ❤️

Klem fra Wenche

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg