Nå e hu mor fornøyd!

Jeg har virkelig sett frem til denne dagen. For endelig fikk vi et mye bedre internett. Herlig å kunne jobbe raskere, og ikke være så gretten når jeg må vente på internett. Vi har fått inn fiber, og alle hjerter gleder seg! Ungene er glade, og hu mor jobber med glede. Men det har virkelig vært en meget rar dag, og montøren var her i mange timer. Jeg er generelt ikke så glad i å ha fremmede inne i huset mitt, og særlig når jeg ikke kan svare dem fornuftig på tekniske spørsmål. Der er jeg skikkelig dust, og blir bare et stresset kvinnemenneske. Faktisk så merker jeg at stress nivået i kroppen min har vært altfor høyt i hele dag.

Men nå er det over, og vi er endelig ferdige. Det føles godt, og jeg er glad for at vi forbedrer dette nå. Jeg er jo tross alt avhengig av bra internett for å gjøre jobben min. Noen ganger så skulle jeg bare ønske at kroppen min taklet ting bedre, for nå er jeg skikkelig sliten i hele meg. Det var godt å ha en rolig ettermiddag og kveld her hjemme. Rart hvordan jeg kan kjenne at endringer trigger meg. Sånn er det jo bare, og jeg må forholde meg til det resten av livet mitt. Små ting kan by på store utfordringer, mens andre ting går veldig greit. Ikke så lett for dere andre å forstå.

I kveld ligger jeg strekk ut på sofaen. Her blir der ikke gjort mer enn det som er ytterst nødvendig. Batteriene må lades til en ny dag i morgen. Ha en fin kveld, og håper vi snakkes i morgen tidlig her på bloggen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg