Nå er det nok!

Basse er skjønn, men nå må han ut av soverommet!

God kveld!

Nå er det faktisk på tide at jeg setter noen grenser for min kjære Basse. Katten som jeg virkelig elsker, men som plager vettet av meg hver eneste natt. Grensen er nådd, han får ikke lenger sove på samme rom som oss. for han er jo et nattdyr, og lager masse styr hver eneste natt. Enten så angriper han mammas skygger, eller så klatrer han overalt. I natt oppdaget han mitt stativ med hårbøyler på veggen, og fikk tak i noen skjerf og hårstrikker. Da ble det skikkelig liv, og hele stativet beveget jo på seg. Da ble han litt skremt, men så fortsatte han med å jakte på det.

Så i kveld skal han ikke få bli med mamma å soverommet. Det kommer nok til å bli ganske vanskelig, men jeg er nødt. For min nattesøvn er så viktig, og katten kommer til å klare seg helt fint alene om natten. Vi er så glade i Basse, og han viser mer og mer av sin personlighet. Det er koselig og morsomt. Men om natten må jeg rett og slett få fred til å sove godt. Han har vært her hos oss i snart to uker, så det er ikke så masse gjemsel lenger. Han har funnet sine plasser, og han koser masse med oss voksne. Skikkelig koselig med katt, og jeg er så glad for at vi adopterte ham.

Jeg er litt spent på hvordan han reagerer i kveld. Men vi må bare komme oss gjennom det. Basse skal leve her hos oss i mange år, og da må vi sette noen grenser allerede nå. Han vet hvor vi er, og at vi alltid kommer tilbake. Så han er tryggere nå, og kan takle at vi lukker døren. Han sitter ofte utenfor baderomsdøren, og venter på meg. Ikke noe mas eller skraping å dør, men venter tålmodig. Så vi får bare se hvordan han reagerer på de nye grensene som innføres i kveld!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg