NÅ SENDER JEG DET AVSTED!

God kveld!

Her for noen dager siden, så hadde jeg og bandet mitt siste gjennomhøring av musikken før den sendes til mastring. Det er så rart å skulle sende av sted musikken min, og la profesjonelle lydteknikere få fikse på den før utgivelse. Men jeg ønsker å ha best mulig kvalitet på platen min, så da blir det neste steg. Jeg gleder meg så utrolig mye til å høre på resultatet, og er spent på om det blir sånn som jeg ønsker at det skal være. Heldigvis har jeg avtale om å at de jobber med det, til jeg er 100% fornøyd.

Når de har gjort dette, så skal musikken sendes inn til Fajo Music AS. Jeg er så heldig å ha promoavtale med dem ,og gleder meg til å samarbeide med dem nå. Dette er jo et prosjekt som jeg har jobbet med i snart 3 år, så det er på tide å få det ut til dere nå på nyåret. Selv om jeg selv er glad i musikken min, så aner jeg jo ikke hva som vil skje når platen slippes. Akkurat nå føles det som at jeg skal sende bort “barnet mitt”.

Som låtskriver vet man jo aldri. Men man må skrive tekster som føles ekte og naturlig for en selv. Jeg vil jo synge fra hjerte til hjerte. Det kommer til å være sårbart, og jeg ønsker å dele uten filter. Så langt som det går, uten å miste meg selv. Der må selvsagt vernes om visse detaljer fra eget liv, men følelser og tanker kan deles likevel. Ordene er mine, og det kommer fra innsiden min. Så har vi flettet dette sammen med musikk som jeg føler lager en ekte og fin stemning.

Det eneste jeg kan gjøre nå, er å vente. Stole på prosessen, og gjøre alt jeg kan for å holde meg i god form. Være forberedt på det som skulle dukke opp, og stå stødig i meg selv. Det klarer jeg fint, og når dette endelig kommer ut så skal jeg uansett feire det. For det er en skikkelig stor seier for meg personlig!

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg