Når fokuset forsvinner….

Jeg jobber hardt med å holde riktig fokus!

God kveld!

Først av alt, tusen takk til alle dere som sender meg støttende ord og oppmuntring! Jeg setter så stor pris på alt sammen, og det varmer hjertet mitt. Dette er nok noen dager som jeg alltid vil huske, men jeg skal komme meg gjennom det så godt som jeg kan. Er heldigvis både sterk og sta, så jeg lander stort sett alltid på beina. I tillegg så vet jeg at mange mennesker bryr seg om meg, og de gir meg masse omsorg og støtte. Heldigvis så ber jeg selv om å prate med mennesker som jeg stoler på, sånn at jeg kan få ut noen tanker og følelser. Jeg er heldig som har disse herlige folkene i livet mitt.

Der er mange tanker inni hodet mitt, og jeg sliter med å fokusere på de riktige tingene. Men jeg jobber hardt, og kommer meg gjennom de ulike oppgavene. Og så må jeg komme meg enda lenger i forkant, da jeg ikke helt vet om jeg er i stand til å jobbe de neste dagene. Jeg ønsker jo å holde hjulene i gang, selv om jeg mest sannsynlig er rimelig sliten. Både mentalt og psykisk. Det skal være stort fokus på rehabilitering og stabilisering i etterkant. Man må regne med at jeg får en etterreaksjon. Sånn er livet mitt, og jeg må bare bruke min indre styrke og stahet.

I morgen skal jeg gjennom en svært vanskelig utfordring. Og hele kroppen min stritter i mot. Så jeg må sette meg ned i den stolen, og så får bare alt sammen komme ut. Jeg er ganske flink til å ordlegge meg. Men frykter at tårene tar overhånd. Hva jeg skal gjøre da, det vet jeg ikke. Men puste må jeg, og ikke knekke helt sammen. Det er viktige minutter i livet mitt. Men jeg kan ikke gjøre annet , enn å være meg selv.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg