NÅR HUDEN TRENGER FUKTIGHET!

Reklame | Annonselenker egen butikk NuSkin

 

God kveld!

Som dere vet, så har jeg nå jobbet med hudpleie og sminke fra NuSkin siden november 2021. Og da er det jo selvsagt noen produkter som blir personlige favoritter. I jobben min er det jo svært viktig at jeg tester produktene, før jeg kan fortelle deg om mine erfaringer. Så jeg har kost meg med masse deilig hudpleie de siste månedene, og huden min bare elsker det! Jeg har aldri hatt så myk og frisk hud som akkurat nå, og det er fordi produktene som jeg bruker fungerer veldig bra!

DAGKREM MED SOLFAKTOR 30!

I dag har jeg lyst til dele litt om de tre fuktighetskremene som jeg bruker. Jeg har en dagkrem, som inneholder solfaktor 30. I tillegg beskytter den også mot blått lys fra mobil/pc. Det er jo også viktig, med tanke på all den tiden vi bruker foran en skjerm. Nå på sommeren så er det jo utrolig viktig at du bruker solfaktor hver dag, så da er det jo genialt at den allerede er på plass i dagkremen din. Dagkremen er lett å smøre ut, og trekker fort inn i huden. Den gir huden din masse fuktighet, og i tillegg blir huden svært myk og god. Tuben er drøy i bruk, og kan brukes av alle hudtyper.

MOISTURIZE ME

Som nattkrem har jeg to varianter å velge mellom, Moisturize Me og Thirst Fix gel hydrating creme. Hvis du er på jakt etter en god og luksuriøs fuktighetskrem, så er Moisturize Me noe for deg. Den er litt fet, men trekker seg så kjapt inn i huden. Lukter så behagelig, og gir huden din masse fuktighet. Men jeg har altså også en gel krem, som virkelig gir huden din en fuktighetsboost. Thirst Fix er frisk og behagelig å ta på huden, og den trekker seg inn i huden på kort tid. Jeg har brukt denne så mange ganger, og den er skikkelig drøy i bruk. Du trenger ikke masse gel, før du har nok fuktighet til ansiktet ditt. Begge disse kremene er jo også for alle hudtyper.

THIRST FIX HYDRATING GEL CREAM

Der finnes selvsagt enda flere fuktighetskremer i nettbutikken min, men det er disse jeg har prøvd selv og kan anbefale etter egne erfaringer. Har du spørsmål om produkter, så ikke nøl med å ta kontakt med  meg!

Ha en fin kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg