NÅR PANDEMIEN ER OVER!

God kveld!

Når pandemien en gang er over så skal jeg:

Være sammen med mine venner, og alle som vil skal få gode bamseklemmer! 

Herlighet som jeg savner å kunne være sosial, og kunne klemme vennene mine. Det er så rart å ikke kunne klemme dem man er glad i, og som man er vant med å kunne være sammen med.  De som ønsker det, skal få gode klemmer fra meg når den tiden kommer. Og jeg håper noen vil klemme meg også.

Gå på konsert

Dette er noe som jeg tror ganske mange mennesker savner. Jeg håper at det blir mulighet for å kunne gå på kjekke konserter når pandemien tar slutt. Da tror jeg også at artistene står i kø for å kunne besøke hele landet, og få jobbe med det som de elsker aller mest.

Gå på kino

Jeg ser ikke mange filmer, men jeg har lyst til å gå på kino sammen med min kjære mann eller en god venninne. Det er noe med det å kunne være sosial, ta en tur ut og samtidig se på noe annet enn sin egen tv.

Invitere til venninnekveld her hjemme hos meg

Dette er noe som jeg virkelig gleder meg til å kunne gjennomføre. Så kjekt å få venninner hjem en kveld, og bare spise god mat mens man prater om løst og fast. Tror nok vi har mange temaer som trenger å prates om etter denne perioden ,og vi setter nok mer pris på å kunne være sammen igjen.

Ta meg en tur på dansegulvet sammen med gode venner

Ja, jeg har lyst til å kunne kose meg på dansegulvet sammen med gode venner! Det er så befriende og kjekt å danse, selv om jeg ikke er den flinkeste. Nå ønsker jeg bare å senke skuldrene ned, og ha en fin kveld med høy musikk og god stemning.

Reise på ferie

Vi har et mål om en utenlandsferie med ungene sommeren 2022. Da vil vi reise et sted i Europa, og kose oss sammen i 14 dager. Har enda masse å diskutere før vi velger reisemålet. Men viktig at det er helt trygt før vi reiser. Så derfor velger vi å vente til neste sommer.

Kose meg ute på kafe i deilig sommervær

Jeg lengter etter en nydelig sørlandssommer her i Mandal. Hvor vi kan kose oss ute på kafe, og bare nyte sol og sommer. Her håper jeg inderlig at sommerværet slår til, sånn at vi virkelig kan få nyte hverdagen litt.

Dra i campingvognen på Neset camping

Det kjekkeste med camping, er jo å kunne være sosial. Så det er en stor fordel for campingsesongen at pandemien kommer under kontroll, og fordufter til slutt. Regner med å tilbringe noen helger i sommer, så får vi se hvordan tingene er da.

Besøke familien min i Egersund

Jeg savner familien min i Egersund, og ønsker å kunne besøke dem snart. Selvsagt kan jeg dra nå også, men da møter jeg ikke så mange. Håper at vi snart kan samles, og tilbringe litt tid. Og at jeg kan kombinere flere besøk på en og samme dag.

Arrangere egne konserter i Mandal og Egersund

Dette er noe som jeg håper å kunne få til i forbindelse med at platen kommer i sommer. Men jeg er spent på hvilke regler som gjelder da, og må kanskje vente litt med noen av konsertene.

Våge å være impulsiv, og finne på kjekke ting på kort varsel

Jeg har et ønske om å slippe å tenke så mye hele tiden. Nå må vi hele tiden forholde oss til mange regler og anbefalinger hele tiden. Det er bare et ønske om å kunne gjøre sånn som jeg selv ønsker. Det tror jeg mange kjenner på.

Grillfest i hagen

Noe så enkelt som en liten grillfest er faktisk på listen min. Det handler om et behov for å kunne samles, og kose oss med et måltid sammen. Kanskje kan vi få det til denne sommeren?

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg