Nervene er på plass!

Jeg kjenner at sommerfuglene finnes inni magen min. For i morgen er det klart for en ny opptreden, og det er alltid spennnende. Men jeg gleder meg aller mest. I morgen skal julegranen tennes på torvet kl 16.30. Og jeg skal da fremføre fine julesanger, og være forsanger når de går rundt juletreet. Dette kommer garantert til å bli en fin opplevelse, og jeg håper på fint vintervær. Å få lov til å synge på et slikt tradisjonsrikt opplegg, er jeg veldig takknemlig for. Det har blitt masse øving, og begge musikkterapautene er musikere for meg. Vi er så klare for å gjøre en fin fremførelse.

Det er bare sunt å være litt spent. Men så sant stemmen min er på plass i morgen, så skal dette gå helt fint. Jeg har fått beskjed om å kle meg veldig godt, og passe på at jeg ikke fryser. Vi skal møtes allerede kl 14 for siste finpuss. Så er det rigging på torvet kl 15.30. Da må vi også ha en liten lydprøve. Så det blir ull innerst til ytterst på denne damen. Og jeg skal ha på lue, skjerf og vanter. Vinterskoene har også ull inni. Så jeg har tenkt på det meste. Fryser jeg, så blir jeg jo dårlig og stiv i kroppen min. Det er ikke så greit når man skal opptre.

Dette kommer til å bli så koselig. Jeg gleder meg veldig. Det er viktig for meg å gjennomføre med stil, så fokuset kommer til å være på plass. Så derfor planlegger jeg å legge meg tidlig i kveld. For jeg må samle energi til morgendagen!

Klem fra Wenche

Hyggelig om du vil nominere meg til Vixen Influencer Award!

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg