PÅ GLATTISEN!

God kveld!

Nå har det jammen meg vært et lunefullt vær de siste dagene her i Mandal. Først fikk vi litt snø, og det er for så vidt greit nok det. Men jeg liker ikke når snø blir til slaps, og det blir livsfarlig glatt utenfor døren min. Da lukker jeg meg inne, og vil aller helst ikke forlate hjemmet mitt. Men nå har jeg ikke noe valg, da min mann er hjemme. Han får meg ut hver eneste dag, selv om det ofte bare er for noen ærender. Som vanlig har jeg det litt tøffere mentalt om vinteren, så han forsøker å få meg ut av huset.

Heldigvis har jeg og en av venninnene mine en tur avtale, så jeg skulle da altså ut på tur onsdag morgen. Været var ikke så veldig fint, men det fikser vi med skikkelige tur klær. Jeg må bare si at det var ikke den enkleste turen vi har hatt i Furulunden. For der var der mange partier med is, med litt vann over. Vi måtte gå ganske mye i grøftekanten, for å kunne komme oss trygt gjennom turen. Jeg blir jo så stiv som en stokk når jeg merker at der er glatt, så turen tok sin tid. Godt at jeg har en tålmodig venninne med meg.

Vi klarte å komme oss gjennom 5,4km, og det synes jeg ikke var så aller verst. Men jammen meg var jeg helt utslitt etterpå. Sovnet i stolen, før jeg fikk kommet meg i dusjen. Jeg var nok mest sliten etter å ha vært så anspent over tid, for jeg slappet absolutt ikke av under hele den turen som vi gikk. Men jeg er glad for at vi kom oss ut, og det var jo friskt men godt. Tror nok at de fleste turene i romjulen kommer til å bli her hjemme på min egen walking pad. Den er jeg så glad i !

Bevegelse er viktig, om det skjer ute eller inne. Så jeg skal fokusere på å få nok aktivitet inn i julen dette året her. Det handler om at jeg trenger det, innimellom alt av julemat og juleselskap. Men nå skal jeg kose meg aller mest sammen med mine kjære foreldre, som kom ned hit til oss i dag.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg