PÅ TIDE Å GÅ VIDERE!

 

God kveld!

Det er noen år siden min livskrise slo inn for full maskin. Når jeg tenker tilbake, så er der mange år som bare er mørke og triste. Men så har det sakte begynt å bli klarere og lysere rundt meg. For jeg var heldigvis sterk nok til å stå i det. Komme meg gjennom det, og fant en vei videre i livet. De siste årene har jeg forsøkt å bli ferdig med det. Snakke om det, og ta i mot hjelp. Jeg har gjort alt jeg kan for å bli friskere. Og det har gitt resultater, selv om jeg må leve videre med noen tunge diagnoser.

Men jeg har nå kommet dit at jeg ønsker å la det ligge. Fokusere minst mulig på det som har vært. og gå stødig fremover. Jeg kommer til å møte på tunge perioder, men mitt fokus skal være på veien videre. Derfor reduserer jeg min aktivitet i forhold til psykisk helse. Jeg må puste litt friere, og ikke være så opptatt av følelser hele tiden. Det er riktig å endre litt på livet, og faktisk våge å gå videre. En spennende tid ligger foran meg, for nå er jeg endelig klar til å nyte hverdagen min.

Det er ikke sunt for meg å grave så dypt hele tiden. Hjernen min trenger påfyll av farger, kreativitet, glede og optimisme. Det finner jeg i min store interesse for mote og trender. Og jeg skal fokusere masse på musikken min. Herlige aktiviteter som stimulerer hodet på en annen måte. Og jeg blir glad av det. Jeg føler meg friere, og det er en fantastisk god følelse å kjenne på. Jeg kommer alltid til å dele mine tanker og følelser her på bloggen. Men jeg må ha mer glede i hverdagen, og jeg må fokusere på fremtiden!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg