PÅ TIDE MED HJELP!

God morgen!

Helt ærlig, så er jeg glad for at det er fredag og helg. Denne uken har virkelig gitt meg både vonde og gode opplevelser. Og jeg føler at det er fortjent med en rolig helg hjemme med familien min. Det er frihelg for meg, så jeg skal fokusere på lett trening og familieliv. Kose meg sammen med min kjære mann. Deilig å vite at han kommer hjem om i ettermiddag.

Ellers så skal det bli bra med litt veiledning angående kosthold i dag. Har så mange spørsmål, og håper på forståelige svar. Kjenner at jeg trenger litt støtte nå, og påfyll av positivitet. Har holdt meg til sunn mat, men må  likevel si at det har røynet på. Sikkert helt naturlig i denne prosessen, men ganske utfordrende for min del.

Det er lov å føle seg litt sliten noen ganger, og erkjenne at det akkurat nå er utfordrende. Jeg bruker min stahet, og er trygg på at det vil bli bedre. Jeg har vært gjennom verre ting i mitt liv, så dette ordner seg. God å ha familien rundt meg, og nære venner som støtter meg. Helgen skal nytes, og jeg skal bruke den på fornuftig vis.

Jeg ønsker deg en strålende fredag!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg